ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή! Πρόταση συμφιλίωσης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ σε Χάρι και Μέγκαν

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δείχνει πως έχει κάθε διάθεση να δει ξανά τον εγγονό της και να γνωρίσει από κοντά την μικρή Λίλιμπετ - Νταϊάνα

Αν και τα χτυπήματα των Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι προς το Παλάτι είναι «ασταμάτητα», η βασίλισσα Ελισάβετ δείχνει πως έχει διάθεση... να συμφιλιωθούν.

Όπως ανέφερε πηγή από το βασιλικό περιβάλλον στην βρετανική Express, η βασίλισσα κάλεσε το ζευγάρι στο Παλάτι για να παρεβρεθούν στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της, που θα λάβουν χώρα την επόμενη χρονιά και θα σημάνουν τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

«Το γεγονός ότι τους κάλεσε για το πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι ένα θετικό σημάδι, που δείχνει πως ό,τι κι αν γίνει, είναι οικογένεια. Όλες οι οικογένειες έχουν διαφωνίες και μπορεί να πληγώνει ο ένας τον άλλον, όμως παραμένουν οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Κι ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος διατηρεί μία εντελώς διαφορετική στάση απέναντι στο νεότερο γιο του -ειδικότερα μετά τις αποκαλύψεις για το Μπάκιγχαμ και το παρελθόν του ίδιου, η βασίλισσα δείχνει πως «συγχωρεί πιο εύκολα».

Βέβαια, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποδείξει πως δεν έχουν σκοπό να βλάψουν εκείνη, αφού της τρέφουν μεγάλο σεβασμό και για τον λόγο αυτό έδωσαν μάλιστα, στην κόρη τους το χαϊδευτικό της όνομα. Ο κύριος στόχος τους δεν είναι άλλος από τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του, Καμίλα, που πρόκειται να ανέβουν σύντομα στον θρόνο.

Όλο αυτό το διάστημα, αφού εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα, το ζευγάρι δεν έχει βρεθεί ξανά μαζί στην Βρετανία. Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφτηκε μόνος του την οικογένεια για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα -με αφορμή τα 60ά της γενέθλια-, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έμεινε πίσω στην Καλιφόρνια, καθώς η νεογέννητη Λίλιμπετ - Νταϊάνα χρειαζόταν την φροντίδα της.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X