ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αίσιο τέλος - Εντοπίστηκαν ζωντανοί οι δύο αγνοούμενοι στην Κρήτη

Οι λεπτομέρειες που κράτησαν ζωντανό το ζευγάρι συγκλονίζουν

Ευχάριστα είναι τα νέα για το ζευγάρι στην Κρήτη, το αγνοούνταν από το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 45χρονο και μια 39χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν ζωντανοί!

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, και οι δύο κρητικής καταγωγής που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Γερμανία, έκανε διακοπές στο Λέντα. Μάλιστα, ο 45χρονος άνδρας είχε υπάρξει πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Το Σάββατο το ζευγάρι ενοικίασε ένα μικρό σκάφος για βόλτα στη θάλασσα, ωστόσο λόγω της θαλασσοταραχής και των ισχυρών ανέμων η βάρκα παρασύρθηκε στα ανοιχτά.

Η κινητοποίηση του Λιμενικού ήταν άμεση και οι έρευνες μεγάλες. Τελικά, το απόγευμα της Κυριακής ήρθαν τα ευχάριστα νέα με τον εντοπισμό του ζευγαριού!

Κολύμπησε μέχρι τη μονή Κουδουμά

Οι λεπτομέρειες που κράτησαν ζωντανό το ζευγάρι συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άντρας κολύμπησε, παρά τη θαλασσοταραχή, μέχρι τη μονή Κουδουμά και ζήτησε βοήθεια, την ώρα που η γυναίκα παρέμεινε σε σπηλιά περιμένοντας τη σωτηρία και τα καλά νέα από τον 44χρονο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι ντόπιοι, συγκλονισμένοι από τη θετική έκβαση της ιστορίας, κάνουν λόγο για το θαύμα της Παναγίας που κράτησε ζωντανό και δυνατό τον άντρα για να κολυμπήσει μέχρι τη μονή.

Αμφότεροι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους, αλλά εξαντλημένοι και θα μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X