ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αινιγματική δήλωση για την υγεία του Σουμάχερ

Η ατάκα-μυστήριο

Μία δήλωση του Μπέρνι Εκλεστόουν, του πρώην διευθύνοντα συμβούλου (CEO) της Formula 1, για τον Μίκαελ Σουμάχερ έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του μύθου του αθλήματος.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1 μιλάει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «Σούμι», που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου.

Στο πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, ο Μπέρνι Εκλεστόουν δηλώνει αναφορικά με τον διάσημο πιλότο: «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλύτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις».

Δημιουργώντας ακόμη περισσότερο μυστήριο σχετικά με την υγεία του, καθώς ο Μπέρνλι Εκλεστόουν διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ και προφανώς είναι σε θέση να γνωρίζει αρκετά πράγματα για την κατάσταση της υγείας του.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει, άλλωστε, αναφορά και στο παρολίγο μοιραίο ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ πριν από πέντε χρόνια κάνοντας σκι. Ατύχημα που του προκάλεσε σοβαρές κρανιακές κακώσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας. Στο πρόσφατο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών προβλήθηκε, μάλιστα, για πρώτη φορά το τρέιλερ του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ.

Σημειώνεται ότι σε αντίθεση με άλλες ταινίες για τη ζωή του, το ντοκιμαντέρ, την παραγωγή του οποίου υπογράφει η εταιρεία «BI 14 Film», έχει λάβει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του, μεταξύ τους και η επί 24 χρόνια σύζυγός του Κορίνα και τα δύο παιδιά του ζεύγους, η 22χρονη Τζίνα και ο 20χρονος Μικ.

Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, η οικογένεια του «Σούμι» έχει συνεργαστεί στενά με τους βραβευμένους σκηνοθέτες Μίχαελ Βεχ και Χανς – Μπρούνο Κάμερτονς. Στην ταινία υπάρχουν συνεντεύξεις της συζύγου και των παιδιών του, όπως και του 73χρονου πατέρα του Σουμάχερ, του Ρολφ.

Στο φιλμ που δημιουργείται θα υπάρχουν, ακόμα, πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους και με τον Σουμάχερ στο σπίτι με την οικογένειά του, αλλά και πλάνα από τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του τον περασμένο Ιανουάριο.

Να πούμε ότι το ντοκιμαντέρ δεν αναμένεται να αποκάλυψε την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Σουμάχερ ούτε να περιλαμβάνει συνέντευξή του. Ο «Σούμι» λέγεται ότι δέχεται τακτικά επισκέψεις στο σπίτι του και πιστεύεται ότι για τα γενέθλιά του (έκλεισε τα 50 στις 3/1) είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο συνοδευόμενος από τους προσωπικούς νοσηλευτές του στο νησί Μαγιόρκα της Ισπανίας, όπου η οικογένειά του διαθέτει εξοχική κατοικία. Δεν αποκλείεται στο μέλλον και ο γιος του, Μικ Σουμάχερ να μπορέσει να ακολουθήσει τα…. χνάρια του στη Formula 1.

 

Πηγή: news247

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X