ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδιανόητο: Το σπίτι καιγόταν κι οι πυροσβέστες πόζαραν για selfie!

Προκάλεσε σάλο η φωτογραφία

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ντιτρόιτ η απόφαση μιας ομάδας πυροσβεστών να ποζάρουν για selfie μπροστά από ένα κτίριο, που είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Η επίμαχη φωτογραφία αναρτήθηκε μάλιστα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον λογαριασμό του Detroit Fire Incidents στο Facebook με τη λεζάντα: «Τα πληρώματα κάνουν μια σύντομη ανάπαυλα για να βγάλουν μια selfie για το Νέο Έτος», αν και δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς πόζαραν οι πυροσβέστες πόζαραν στο φακό.

Μετά την κατακραυγή στα social media η Πυροσβεστική του Ντιτρόιτ διευκρίνισε ότι δεν βρισκόταν κανείς την ώρα εκείνη στο σπίτι που καιγόταν ή στο διπλανό κτίριο κι ότι οι πυροσβέστες γιόρταζαν τη συνταξιοδότηση ενός συναδέλφου τους, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γιορτάσει κανείς μια συνταξιοδότηση. Αλλά σίγουρα δεν είναι ένας εξ’ αυτών το να ποζάρεις για φωτογραφία μπροστά σ’ ένα φλεγόμενο κτίριο», δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ντιτρόιτ, Έρικ Τζόουνς, ανακοινώνοντας παράλληλα τη διενέργεια έρευνας για το περιστατικό.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X