ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδιανόητη τραγωδία: Πατέρας «βούτηξε» στο κενό με τα παιδιά του

Αιτία ήταν ότι η σύζυγός του, του ζήτησε διαζύγιο

Μια αδιανόητη τραγωδία με δύο παιδιά ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών να χάνουν τη ζωή τους όταν ο πατέρας τους τα πήρε αγκαλιά και βούτηξε στο κενό σημειώθηκε στη Ρωσία.

Ο 30χρονος Ρόμαν Μιχαήλοφ φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα λίγα λεπτά από τη στιγμή που έμαθε ότι η σύζυγός του υπέβαλε αίτημα διαζυγίου.

Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του αμέσως μετά την πτώση του από το μπαλκόνιο του διαμερίσματος ενάτου ορόφου στο οποίο έμενε ενώ την ίδια τύχη είχε και ο μόλις 18 μηνών γιος του Αρτιόμ. Η 4χρονη κόρη του Σοφία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με την Daily Mail o 30χρονος λίγο πριν βουτήξει στο κενό έστειλε, μάλιστα, μια φωτογραφία του ιδίου με τα δύο παιδιά στο μπαλκόνι.

Όταν η σύζυγός του Ιρίνα, είδε τη φωτογραφία, μπήκε σε ένα ταξί αλλά δεν πρόλαβε τον 30χρονο.

Ο Μιχαήλοφ εργαζόταν στους ρωσικούς σιδηροδρόμους με γνωστούς και φίλους να τον περιγράφουν ως «ζηλιάρη» καθώς υποπτευόταν τη σύζυγό του για εξωσυζυγική σχέση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 30χρονος άφησε και σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραφε ότι «η ευθύνη βαρύνει τους ώμους της συζύγου μου».

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X