ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

79χρονος έχασε τη δουλειά του λόγω κορωνοϊού, αλλά έγινε διάσημος στο YouTube (vid)

Τι έκανε

Διάσημος στο YouTube έγινε ένας ηλικιωμένος που εργαζόταν σε ένα παντοπωλείο, καθώς με την βοήθεια της κόρης του, άρχισε να ανεβάζει βίντεο μαγειρικής λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού.

Ο 79χρονος Κάρλος Ελιζόντο, γνωστός ως Τίτο Τσάρλι, είχε μαι καλή δουλειά σε ένα παντοπωλείο στο Μοντερέι του Μεξικό τα τελευταία 7 χρόνια προτού ξεκινήσει η πανδημία του κορωνοϊού. Αλλά όταν τέθηκαν σε εφαρμογή οι κανόνες κοινωνικής απόστασης για τους ηλικιωμένους, βρέθηκε αναγκαστικά σε απομόνωση στο σπίτι του και άρχισε να δημιουργεί υπέροχα βίντεο μαγειρικής για να μένει απασχολημένος.

Μέσα σε λίγες ημέρες έγινε διάσημος στο YouTube
Από το πρώτο του βίντεο που ανέβασε στις 25 Μαϊου, το κανάλι του Ελιζόντο έχει συγκεντρώσει πάνω από 20.000 συνδρομητές. Έχει τρελάνει τους θεατές με την γοητεία και τις νόστιμες συνταγές του όπως τα chilaca chiles γεμιστά με γαρίδα και τσορίθο, το αποξηραμένο κρέας με pilon cillo και το ψητό τυρί με μπέικον και τσορίθο. Όλα τα βίντεό του είναι στα ισπανικά, αλλά με την βοήθεια των υπότιτλων, όλοι μπορούν να απολαύσουν εύκολα τα μαθήματά του και να δοκιμάσουν να μαγειρέψουν μεξικάνικα πιάτα.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος έχει 3 παιδιά και 6 εγγόνια, έχει δημιουργήσει ακόμη και την δική του αλυδσίδα συστατικών, που περιλαμβάνει τυρί, τσορίθο και αποξηραμένο κρέας που χρησιμοποιεί σε κάθε του συνταγή. Όλα τα προϊόντα αυτά διατίθενται στο εμπόριο μέσω του καναλιού του και είναι διαθέσιμα προς αγορά μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp.

Η επιχείρησή του μπορεί προς το παρόν να είναι τοπική και να διανέμει προϊόντα μόνο σε ορισμένες πόλεις του Μεξικό αλλά ο ηλικιωμένος ελπίζει να επεκτείνει αυτή την επιχείρηση μια μέρα. «Πάντα ήμουν θετικός, μου αρέσει να βλέπω μπροστά» δήλωσε. «Δεν υπάρχουν δεν μπορώ, πάντα υπάρχει τρόπος».

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X