ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3 από τα 4 παιδιά του πλουσιότερου άντρα της Δανίας χάθηκαν στην Σρι Λάνκα

Ο «κροίσος» της Asos δήλωσε ότι τα θύματα είναι τα παιδιά του

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε πως τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του έχασαν τη ζωή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Σρι Λάνκα, όπου ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για 290 νεκρούς.

Ο Αντερς Χολ Πόβλσεν είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ειδών ένδυσης Bestseller και ο μεγαλύτερος μέτοχος στην Asos.com.

Ο Δανός, που είναι μεγαλογαιοκτήμονας της Σκωτίας, πρόσφατα είχε πει πως σχεδίαζε να ανοικοδομήσει την ιστορική περιοχή Highlands και να αφήσει όλη τη γη στα παιδιά του.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας ανέφερε τη Δευτέρα ότι στη Σρι Λάνκα σκοτώθηκαν τρεις Δανοί και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι τα παιδιά του.

Το μακελειό στη Σρι Λάνκα ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, καθώς πραγματοποιήθηκε μπαράζ εκρήξεων σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

3 x små ferie basser

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALMA STORM HOLCH POVLSEN (@almashpovlsen) στις

Ποιος είναι ο Πόβλσεν

Ο 46χρονος Αντερς Χολ Πόβλσεν ψηφίστηκε από το Bloomberg ως ο πλουσιότερος άνθρωπος της Δανίας, έχοντας περιουσία 41,6 δισεκατομμυρίων δανέζικων κορονών.

Ζει καθημερινά στο κτήμα Constantinsborg κοντά στο Aarhus. Κληρονόμησε την εταιρεία Bestseller, η οποία ιδρύθηκε το 1975, από τους γονείς του και σήμερα είναι ο μόνος ιδιοκτήτης της.

Η Bestseller βρίσκεται πίσω από μάρκες όπως η Vero Moda και η Jack & Jones.

Παράλληλα, ο Πόβλσεν κατέχει μετοχές εταιρειών όπως οι Normal και Asos.

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση