ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπάει η μητέρα της 11χρονης που φέρεται να κακοποιήθηκε από δικηγόρο

«Πήγαμε στο εξοχικό του δικηγόρου μετά την καταγγελία...»

Η μητέρα του κοριτσιού που φέρεται να κακοποιήθηκε από γνωστό δικηγόρο στη Φθιώτιδα λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της και απαντά στις καταγγελίες της συζύγου του κατηγορούμενου ότι πρόκειται για σκευωρία.

Οι γονείς του 11χρονου κοριτσιού, μετά την προφυλάκιση του δικηγόρου για την ασέλγεια σε βάρος της κόρης τους αισθάνονται δικαιωμένοι.

Ο δικηγόρος επιμένει ότι δεν πείραξε το κορίτσι, ενώ η σύζυγός του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star απορεί πώς είναι δυνατόν να τον καταγγέλλουν για κακοποίηση και την ίδια ώρα να τους επισκέπτονται στο εξοχικό τους.

Την απάντηση δίνει η μητέρα του κοριτσιού στη δημοσιογράφου του Star, Τασούλα Παπανικολάου:

«Πήγαμε στο εξοχικό του δικηγόρου μετά την καταγγελία γιατί δεν θέλαμε να κινήσουμε υποψίες ότι κάτι συνέβαινε και για να διαπιστώσουμε οι ίδιοι αν θα συνέχιζε να παρενοχλεί το παιδί μας. Σε κάθε περίπτωση εμείς σαν οικογένεια θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη.»

Η σύζυγος πάλι του δικηγόρου επιμένει πως κάποιος έβαλε το κορίτσι να πει ψέματα για τη δήθεν κακοποίησή του και πως τα κίνητρα των γονιών του είναι οικονομικά.

Όπως τονίζει, γνωρίζει πολύ καλά τον σύζυγό της και ξέρει ότι δε θα μπορούσε να κάνει ποτέ αυτά που τον κατηγορούν.

Ο δικηγόρος κρατείται προσωρινά στις φυλακές Τρίπολης.Τον επισκέπτονται οι δικοί του άνθρωποι.

Η σύζυγός του περιγράφει στο Star το σοκ που υπέστη όταν άκουσε την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα. Ο πρώτος άνθρωπος που πηρέ τηλέφωνο ήταν ο γιος της.

«Άρχισε να κλαίει και να μη μου μιλάει, να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη. Δεν ήξερα τι να κάνω και του φώναζα “σε παρακαλώ παιδί μου”. Έβλεπα να παίρνουν τον άντρα μου και προσπαθούσα να ηρεμήσω το παιδί μου. Νόμιζα ότι θα πάθει κάτι και θα το χάσω ξαφνικά», είπε.

Οι συνήγοροι του δικηγόρου είναι αποφασισμένοι, όπως λένε, να αποδείξουν ότι δεν είναι ένοχος και την ερχομένη εβδομάδα θα καταθέσουν προσφυγή στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Πηγή: star

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X