ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

17χρονη υποβλήθηκε σε ευθανασία γιατί υπέφερε από «αβάσταχτο πόνο» μετά τον βιασμό της

«Νικώντας ή Μαθαίνοντας»

Η Νόα Ποτχόβεν έχει γράψει ένα βραβευμένο βιβλίο, το «Νικώντας ή Μαθαίνοντας» για το πώς είναι να ζει με κατάθλιψη, ανορεξία και τάσεις αυτοτραυματισμού, μετά τον βιασμό που υπέστη σαν παιδί.

Για πολλά χρόνια, δεν αποκάλυπτε ούτε στους δικούς της ανθρώπους τι της είχε συμβεί, γιατί ένιωθε ντροπιασμένη, όπως είχε δηλώσει. Μιλώντας στην Gelderlander τον Δεκέμβριο, ανέφερε ότι μόνη της πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με Χωρίς να το γνωρίζει κανείς, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συζητήσει με την κλινική ευθανασίας, Life End Clinic στην Χάγη, χωρίς να το πει στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο τελευταίο της ποστ στο Instagram, η 17χρονη έγραψε ότι σταμάτησε να τρώει και να πίνει και ήταν στο νοσοκομείο μαζί με την οικογένειά της. «Μετά από πολλές συζητήσεις αποφάσισα να απελευθερωθώ, επειδή ο πόνος μου είναι αβάσταχτος» έγραφε. Η έφηβη από το Άρνχεμ επέμεινε ότι η απόφασή της δεν ήταν παρορμητική αλλά αποτέλεσμα «πολυετών μαχών» και ζήτησε από τους followers της να μην προσπαθήσουν να τη μεταπείσουν.

Τον θάνατο της 17χρονης Νόα ανακοίνωσε την Κυριακή η αδερφή της.

 

Πηγή: reader 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση