ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρετανία: Δράμα για 15χρονο Κύπριο με μυστηριώδη ασθένεια

Η οικογένειά του ζητά οικονομική στήριξη

Πραγματικό Γολγοθά ανεβαίνει ο 15χρονος Κύπριος, κάτοικος Λονδίνου, Βαλεντίνος, ο οποίος πάσχει από άγνωστη, μέχρι στιγμής, ασθένεια, υποφέρει μόνιμα από πόνους στο σώμα του και περπατά μόνο με την βοήθεια των δικών του ανθρώπων.

Σύμφωνα με την επιστολή συγγενικών του προσώπων στην ιστοσελίδα της «Παροικιακής» του Λονδίνου, πρόκειται για ένα παιδί ιδιαίτερα ενεργητικό, που λατρεύει τον αθλητισμό, τα βιντεοπαιχνίδια και τις βόλτες με τους φίλους του.

Ωστόσο, εδώ και οκτώ μήνες, νιώθει μόνιμα πόνους, έχασε την ικανότητά του να περπατά - το κάνει μόνο με βοήθεια - και δεν μπορεί να δει τους φίλους του, ούτε να πάει στο σχολείο.


 Η επιστολή και το χρονικό εδώ


Η οικογένειά του έχει επισκεφθεί διάφορα νοσοκομεία και ιδιωτικούς παιδιάτρους και νευρολόγους, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να διαγνώσει την ασθένεια ή το σύνδρομο από το οποίο πάσχει ο Βαλεντίνος. Ο κάθε γιατρός εκφράζει την δική του άποψη, γεγονός που δεν επιτρέπει την έναρξη της χορήγησης κάποιας σωστής θεραπείας, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται.

Η οικογένειά του έχει ξοδέψει πάνω από 20 χιλιάδες λίρες Αγγλίας σε γιατρούς και νοσοκομεία, με τις οικονομίες τους να έχουν εξαντληθεί μαζί με την λίστα των πιθανών παθήσεων.

Η πιο πρόσφατη επίσκεψη σε ειδικό, «γέννησε» την υπόθεση ότι ο 15χρονος Βαλεντίνος προσεβλήθη από κάποια μόλυνση που «κτύπησε» το νευρικό του σύστημα. Ωστόσο, οι εξετάσεις και η διερεύνηση του ενδεχομένου αυτού κοστίζει 2.700 λίρες Αγγλίας.

Η οικογένεια, δυστυχώς, δεν έχει την οικονομική άνεση, πια, οπότε ζητά την οικονομική στήριξη οποιουδήποτε μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά. 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X