ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλάδα: 70.000 πολίτες θα εμβολιαστούν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου

Προτεραιότητα θα δοθεί σε υγειονομικούς, ηλικιωμένους και εργαζόμενους σε οίκους ευγηρίας, αλλά και κορυφαίους αξιωματούχους της κυβέρνησης

Εβδομήντα χιλιάδες πολίτες υπολογίζεται ότι θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 10 Ιανουαρίου στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, προτεραιότητα θα δοθεί σε υγειονομικούς, ηλικιωμένους και εργαζόμενους σε οίκους ευγηρίας, αλλά και κορυφαίους αξιωματούχους της κυβέρνησης και του κράτους.

Όπως ανακοινώθηκε, πρώτοι θα εμβολιαστούν στις 27 Δεκεμβρίου η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας. Την ίδια μέρα θα εμβολιαστούν μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος.

Επίσης, θα εμβολιαστούν η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Άμυνας και του υπουργείου Υγείας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, οι ηγεσίες του ΕΟΔΥ και του ΕΟΠΥΥ, οι ηγεσίες του Στρατού, της ΕΛ.ΑΣ., του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού και της ΕΥΠ, συνολικά 45 αξιωματούχοι.

Στις 28 του μήνα ανακοινώθηκε ότι θα εμβολιαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και στις 4 Ιανουαρίου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννήματα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση