ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο-ντοκουμέντο: Άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου στη φυλακή - «Δεν το έκανα εγώ» (vid)

Ένας εκ των δύο δραστών του φρικτού εγκλήματος με θύμα την 21χρονη Ελένη

Η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τον φρικιαστικό τρόπο που διαπράχθηκε.

Αρκετοί ειδικοί επί των εγκλημάτων υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια δολοφονία που η βιαιότητα της είναι σημείο αναφοράς.

Η σορός της άτυχης κοπέλας είχε εντοπιστεί τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018, στη θαλάσσια περιοχή «Πεύκων» της Ρόδου.

Από την νεκροτομή που διενεργήθηκε διαφάνηκε ότι η Ελένη εν ζωή υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες από μόνες τους θα ήταν δυνητικά θανατηφόρες εάν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός.

Εντοπισμός δραστών

Η Αστυνομία μετά από εντατικές έρευνες και αναλύοντας τα δεδομένα που προέκυψαν μέσα από οπτικό υλικό κλειστού κυκλώματος καμερών έφτασε στα ίχνη των δύο δραστών προσήχθησαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, στις 3 Δεκεμβρίου ως ύποπτοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά παράβαση του άρθρου 299 παρ. 1 Π.Κ., ένας Έλληνας ηλικίας 21 ετών και ένας Αλβανός 19 ετών.

Ποιος είναι ο δολοφόνος της 21χρονης;

Κατά την ανάκριση ο ένας προσπαθούσε να δείξει ως δολοφόνο τον άλλο. Διαφορετικά σενάρια, διαφορετικές εκδοχές και γεγονότα με κοινό όμως παρονομαστή την στυγερή δολοφονία του κοριτσιού.


Δολοφονία Ελένης: Στο φιλικό περιβάλλον των δραστών ψάχνουν το «τρίτο άτομο»


Στο κελί υπό άκρα μυστικότητα

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα σε ξεχωριστά σωφρονίστηκα ιδρύματα αφού κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θύμα ξυλοδαρμού ο 19χρονος

Μπορεί να τους φυγάδεψαν και να «γλίτωσαν» το λιντσάρισμα έξω από το Δικαστήριο Ρόδου, ποιος όμως θα τους σώσει και από τους «άγραφους νόμους» της φυλακής;

Ο 19χρονος Αλβανός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συγκρατούμενους του στις φυλακές του Αυλώνα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στη συνέχεια, πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αυλώνα και κατόπιν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Μέσα από βίντεο-ντοκουμέντο που προβλήθηκε από το κανάλι «Open» ο 19χρονος ακούγεται να φωνάζει … «Δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X