ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση ομαδικού βιασμού: «Αν είναι ένοχος, να τον πυροβολήσουν»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες σε βρετανικό δημοσίευμα

Στην δίκη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 26/07 μέσα ενημέρωσης από Ισραήλ και Μ. Βρετανία. Σε ένα αρκετά εκτεταμένο ρεπορτάζ της Daily Mail και του δημοσιογράφου που βρέθηκε σήμερα στην δίκη υπάρχουν δηλώσεις από συγγενικά πρόσωπα των Ισραηλινών υπόπτων και των δικηγόρων τους.

Οι δικηγόροι των επτά κατηγορουμένων ελπίζουν ότι οι επτά - οι οποίοι δεν έχουν ονομαστεί - θα λάβουν εγγύηση κατά την προσεχή ακρόαση στο δικαστήριο «Δεν θα μπορέσουν να φύγουν από την Κύπρο, αλλά θα είναι υπό κατ 'οίκον περιορισμό με απαγόρευση της κυκλοφορίας», δήλωσε ένας δικηγόρος ενός από τους κατηγορούμενους.

Πενήντα συγγενείς των κατηγορουμένων είχαν φτάσει από το Ισραήλ για να παρακολουθήσουν την ακρόαση.

Πριν φτάσουν, ο θείος ενός από τους κατηγορούμενους δήλωσε ότι ο ανιψιός του θα έπρεπε να πυροβοληθεί εάν είχε διαπράξει βιασμό.
«Δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα, αλλά αν είναι ένοχος τότε θα πρέπει να τον πυροβολήσουν», είπε ο συγγενής που έδωσε μόνο το μικρό του όνομα Meir.

«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να δέχεται τέτοια συμπεριφορά. Δεν είναι άνθρωπος και αν ο ανιψιός μου το έκανα τότε θα τραβούσα με ευκολία τη σκανδάλη. "

Η Meir είπε ότι ο γονέας του έφηβου δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από το σπίτι τους στην Ιερουσαλήμ, καθώς δεν διέθεταν διαβατήρια.
Ο δικηγόρος Nir Jeslovitcvh, ο οποίος εκπροσωπεί δύο από τους κατηγορούμενους, δήλωσε ότι ήταν σίγουρος ότι και οι επτά θα απελευθερωθούν.

«Είχαμε μια μεγάλη νίκη στο ότι οι πέντε έχουν ήδη πάει σπίτι και είμαι βέβαιος ότι και οι υπόλοιποι σύντομα θα επιστρέψουν στο Ισραήλ.
«Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για όσους κρατήθηκαν καθώς επιμένουν στην αθωότητά τους».

Σύμφωνα με την εκδοχή της Βρετανίδας, ήταν έξω σε ένα πάρτι στην Αγία Νάπα μέχρι περίπου τα μεσάνυχτα στις 16 Ιουλίου, όταν πήγε στο ξενοδοχείο για να συναντήσει ένα από τα αγόρια.

Σύμφωνα με το κανάλι 13 του Ισραήλ, είπε: «Ήξερα κάποια από τα αγόρια και είχαμε μια σχέση, αλλά όταν πήγα στην αίθουσα γύρω από τα μεσάνυχτα, όλοι ήταν μεθυσμένοι, θυμάμαι ότι όλα ήταν θολά.

«Θυμάμαι μέχρι τις 1:00 π.μ., οι φίλοι τους που δεν ήξερα με βίασαν, κάποιοι φορούσαν προφυλακτικό, και κάποιοι οχι.
«Χτυπούσαν ολόκληρο το σώμα μου ... ένας από αυτούς με κρατούσε κάτω και έβλεπα τουλάχιστον 12 πρόσωπα ... για μια ώρα περίπου, το ένα μετά το άλλο.

«Αφού με άφησαν να φύγω λιποθύμησα, έπειτα έφυγα από το δωμάτιο, συνάντησα τους φίλους μου και με πήγαν μισόγυμνη στην κλινική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X