ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση ληστείας στη Λάρνακα: Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα 3 άτομα

Στη Λεμεσό συνεχίζονται πλέον από την Αστυνομία, οι έρευνες εναντίον τριών προσώπων

Στη Λεμεσό συνεχίζονται πλέον από την Αστυνομία, οι έρευνες εναντίον τριών προσώπων, που είχαν συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση τις προηγούμενες μέρες, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης ληστείας στη Λάρνακα. Τέσσερις υποθέσεις ληστείας που διαπράχθηκαν πρόσφατα στη Λεμεσό και διερευνώνται από την Αστυνομία, φαίνεται να οδεύουν προς εξιχνίαση, μετά τα στοιχεία που προέκυψαν για την εμπλοκή των τριών υπόπτων στη διάπραξη των ληστειών.

Οι τρεις ύποπτοι, δύο άντρες ηλικίας 26 ετών και άντρας ηλικίας 28 ετών, συνελήφθησαν στις 09 Ιανουαρίου, από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα και τελούσαν υπό κράτηση, βάση δικαστικών διαταγμάτων, για σκοπούς διερεύνησης από το ΤΑΕ Λάρνακας, υπόθεσης ληστείας, που διαπράχθηκε σε περίπτερο στη Λάρνακα, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρα, 08 Ιανουαρίου.

Τρεις συλλήψεις για πέντε υποθέσεις ληστειών σε Λάρνακα και Λεμεσό

Με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων από το ΤΑΕ Λάρνακας και αφού το απόγευμα χθες κατηγορήθηκαν γραπτώς για τη διάπραξη της ληστείας, οι τρεις τους συνελήφθησαν με νέα δικαστικά εντάλματα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, τεσσάρων υποθέσεων ληστείας, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, στο διάστημα μεταξύ 29 Δεκεμβρίου, 2021, και 07 Ιανουαρίου, 2022.

Το πρωί σήμερα, οι δύο 26χρονοι και ο 28χρονος οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα οκταήμερης κράτησης, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης των τεσσάρων υποθέσεων ληστείας.

Τις τέσσερις υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση