ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση 5μηνου βρέφους: Ελεύθερος ο πατέρας

Οι πληροφορίες

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας του 5μηνου βρέφους, το οποίο διαπιστώθηκε από το ιατρικό προσωπικό του Μακαρείου Νοσοκομείου ότι έφερε ρήξη παρθενικού υμένα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο φάκελος της υπόθεσης μελετήθηκε από την Νομική Υπηρεσία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι εναντίον του.

Τα δεδομένα που προκάλεσαν συγκλονισμό

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση είχε σκάσει σαν βόμβα στις 20 Φεβρουαρίου. Βάσει των πληροφοριών, πρόκειται για οικογένεια Σομαλών που διαμένουν στην Κύπρο. Παραιτέρω πληροφόρησή μας αναφέρει ότι η μητέρα εργάζεται ως καθαρίστρια σε σπίτια και το περιστατικό συνέβη όταν εκείνη έλειπε για δουλειά. Αργότερα, όταν η μητέρα του βρέφους επέστρεψε στο σπίτι, ο σύζυγός της τής είπε ότι το παιδί είχε αίμα και αποφάσισαν από κοινού να μεταβούν στο νοσοκομείο. Η μητέρα, επίσης, βάσει πάντα των ιδίων πληροφοριών υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της δεν προέβη στην αποτρόπαια πράξη για την οποία θεωρείται ύποπτος.

Υπό την προστασία του Hope for Children

Υπό την προστασία του Οργανισμού «Hope For Children» βρίσκεται το πεντάμηνο βρέφος, η υπόθεση του οποίου είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Ανώτερος Κοινωνικός Λειτουργός του Οργανισμού «Hope For Children» Μάριος Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι τόσο το βρέφος όσο και η μητέρα του βρίσκονται σε ασφαλή χώρο υπό την προστασία του Οργανισμού.

«Το βρέφος είναι καλά στην υγεία του. Ιατρικά δεν έχει τίποτα, είναι υγιέστατο. Ο Οργανισμός μας υποστηρίζει ψυχολογικά και κοινωνικά κυρίως τη μητέρα του βρέφους», σημείωσε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X