ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ύποπτος για δολοφονία στα κατεχόμενα τραυματίστηκε σοβαρά

Το περιστατικό σημειώθηκε στις ελεύθερες περιοχές

Ο εγκέφαλος πίσω από τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Γκιοκχάν Ναίμ, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από την οικία του στις 13 Μαρτίου 2019, Ζαχίτ Μασούτ συνελήφθη από τις αρχές της Δημοκρατίας, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κίπρις» και τραυματίστηκε σοβαρά ενώ προσπαθούσε να διαφύγει της σύλληψης.

Επικαλούμενη πληροφορίες η εφημερίδα γράφει ότι, η αστυνομία σε επιχείρηση της σε πολυκατοικία εντόπισε τον Μασούτ και στην προσπάθεια της να τον συλλάβει αυτός πήδηξε από τον τρίτο όροφο στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ύποπτος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο όπου η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Όπως αναφέρεται, ο Μασούτ διέφυγε το βράδυ της δολοφονίας στις ελεύθερες περιοχές μέσω Λουρουτζίνας. Για την υπόθεση της δολοφονίας συνελήφθησαν ακόμα τέσσερα άτομα ένα εκ των οποίων συνελήφθη από τις αρχές της Δημοκρατίας και παραδόθηκε στα κατεχόμενα.

Η «αστυνομία» θεωρεί ότι ο Μασούτ είναι ο εγκέφαλος της δολοφονίας του Ναίμ. Οι ύποπτοι άρπαξαν από τα χέρια του θύματος τσάντα με το ποσό των 112 χιλιάδων στερλινών, 117 χιλιάδων ευρώ και 800 χιλιάδες (περίπου 130 χιλιάδες ευρώ).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X