ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό τριήμερη κράτηση 46χρονος για υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Έμπα

Ο 46χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 46χρονου που συνελήφθη χτες σε σχέση με υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση του εμπρησμού οχήματος στις 05:25 χτες το πρωί που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του ιδιοκτήτη του στην Έμπα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης ενός προσώπου αλλοδαπού ηλικίας 46 ετών, το οποίο συνελήφθη και τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση.

Ο 46χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση. Ο εξεταστής της υπόθεσης αιτήθηκε την τριήμερη κράτηση του υπόπτου , αφού , όπως ανέφερε, θα ληφθούν 20 επιπρόσθετες καταθέσεις για την υπόθεση . Ακόμη σημείωσε εξετάζονται τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής όπου διεπράχθη ο εμπρησμός ενώ τα τεκμήρια που λήφθηκαν θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε την τριήμερη κράτηση του υπόπτου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις για τον εμπρησμό και δεύτερου οχήματος αξίας 2 χιλ. ευρώ που εκδηλώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα χτες Κυριακή , ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από την κατοικία του πατέρα του ιδιοκτήτη, σε περιοχή της Πέγειας. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από το συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη και κατασβέστηκε από τους ίδιους.

Από τις εξετάσεις φαίνεται ότι τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης και την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός της Πέγειας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X