ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό οκταήμερη κράτηση για τα 4 κιλά ναρκωτικών

Σκουπιδοσακούλα γεμάτη κοκαΐνη

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 24χρονου και 46χρονου που συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού τεσσάρων κιλών ναρκωτικών, μετά από καταδίωξη δυο οχημάτων χθες στην Επαρχία Λεμεσού. Τρίτο πρόσωπο, που ήταν συνεπιβάτης σε ένα από τα οχήματα, καταζητείται.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία του 46χρονου, από την οποίαν εξήλθαν ο 24χρονος και το καταζητούμενο πρόσωπο. Οι δυο επιβιβάστηκαν σε όχημα, ενώ στο δικό του όχημα επιβιβάστηκε και ο 46χρονος, που κατάφερε να διαφύγει στην παρουσία της Αστυνομίας.

Ο 24χρονος επιχείρησε επίσης να διαφύγει και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα της Αστυνομίας, ενώ κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ρίφθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Τόσο ο 24χρονος όσο και το πρόσωπο που καταζητείται, εξήλθαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, με τον πρώτο να ανακόπτεται τελικά και να συλλαμβάνεται από μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία εντόπισαν στην κατοχή του μια πράσινη σακούλα σκουπιδιών που περιείχε τέσσερις συσκευασίες του ενός κιλού κάνναβης η καθεμιά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης, βάρους πέντε γραμμαρίων περίπου, ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο, με ποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των €495.

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα το πρωί και στη σύλληψη του 46χρονου οδηγού του άλλου οχήματος, μετά την εξασφάλιση δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Οι δυο οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα για την 8ήμερη προσωποκράτηση τους για υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X