ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για κλοπή

Βρέθηκαν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα, κάρτες και χρήματα

Διατάγματα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 28, 31 και 42 ετών, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, παράνομης κατοχής περιουσίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Οι τρεις ύποπτοι είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας όταν χθες, κατά τη διάρκεια ελέγχου είχε εντοπιστεί στην κατοχή τους κλοπιμαία περιουσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.30 χθες το μεσημέρι, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για ύποπτα πρόσωπα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου, στην περιοχή Πέγειας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 28χρονος, ο 31χρονος και ο 42χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος εντοπίστηκε περιουσία, όπως κινητά τηλέφωνα, 150.37 ευρώ, 25 στερλίνες, δύο τραπεζικές πιστωτικές κάρτες, γυαλιά, παπούτσια, τσάντες και άλλη περιουσία, για τα οποία τα πιο πάνω πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Την ίδια ημέρα 47χρονη, μετέβη στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό και κατάγγειλε ότι, ενώ μεταξύ των ωρών 1.00 και 1.40 το μεσημέρι, είχε σταθμευμένο το όχημα της σε περιοχή της Πέγειας, άγνωστοι έσπασαν το πίσω αριστερό γυαλί του οχήματος και έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο της, μία τσάντα ώμου, μία θήκη κινητού τηλεφώνου και το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό σε ευρώ, 25 στερλίνες και τις δύο τραπεζικές πιστωτικές της κάρτες.

Αφού στην παραπονούμενη υποδείχτηκαν τα αντικείμενα τα οποία είχαν εντοπιστεί στο αυτοκίνητο των τριών υπόπτων, αυτή αναγνώρισε το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι της, τη τσάντα ώμου και τη θήκη κινητού τηλεφώνου της και τις δύο πιστωτικές της κάρτες, ως την περιουσία που είχε κλαπεί από το όχημα της.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση. 

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση