ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση οι δυο ανήλικοι με το πλούσιο βιογραφικό

Ομολόγησαν μπροστά στους γονείς τους - Τι άρπαζαν

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον δύο ανηλίκων αλλοδαπών, ηλικίας 14 και 15 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, κακόβουλης ζημιάς και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δηλαδή κλοπής μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και ποδηλάτων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου, 2018 και Ιανουαρίου 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 3.20 χθες το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι λίγο νωρίτερα, είχαν κλαπεί από προθάλαμο πολυκατοικίας στην επαρχία Αμμοχώστου, δύο ποδήλατα, αξίας 500 ευρώ.

Διαβάστε επίσης Η έρευνα στο αυτοκίνητο και το «όχι» στον δικηγόρο του Τζιωνή

Δύο περίπου ώρες μετά, κατά τη διάρκεια περιπολίας σε δρόμο της περιοχής, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο ένα 14χρονο, οποίος οδηγούσε το ένα από τα δύο ποδήλατα που είχαν κλαπεί. Το δεύτερο ποδήλατο εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε παρακείμενο πάρκο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 15χρονου ο οποίος εντοπίστηκε και κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου.

Οι δύο ανήλικοι, στην παρουσία των γονέων τους, ομολόγησαν στην αστυνομία την κλοπή των δύο ποδηλάτων και την κλοπή αριθμού μοτοποδηλάτων και μίας μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, οι δύο ανήλικοι φέρεται να εμπλέκονται σε εννέα συνολικά υποθέσεις κλοπής μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου, 2018 και Ιανουαρίου, 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Οι δύο ανήλικοι υπέδειξαν στην Αστυνομία διάφορα σημεία στην επαρχία Αμμοχώστου όπου και εντοπίστηκαν πέντε μοτοποδήλατα και μία μοτοσικλέτα που είχαν κλαπεί.

Εναντίον του 14χρονου και του 15χρονου εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν, τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για δύο ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση