ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από όχημα

Mέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας

Yπό κράτηση θα παραμείνουν μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις 15 Ιανουαρίου του 2020 τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , σήμερα καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, η υπόθεση εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 22 ετών Ε/κ και 25χρονου Ελλάδίτη για την προχθεσινή υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από αυτοκίνητο. Τα δύο πρόσωπα αντιμετωπίζουν κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και κλοπής.

Η καταγγελία έγινε από 37χρονο , σύμφωνα με την οποία, άγνωστοι έσπασαν με πέτρα το γυαλί της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην Πάφο.

Από το αυτοκίνητο κλάπηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ. Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τον 25χρονο τον 22χρονο, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε ένα τσαντάκι και το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Και οι δυο παραπέμφθηκαν σε δίκη στις 15 Ιανουαρίου 2020. Μέχρι τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X