ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια «ΔΙΑ» - Υπό 8ήμερη κράτηση οι επτά συλληφθέντες - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Δύο εκ των υπόπτων αρνούνταν να υποβληθούν σε rapid test

24news team

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι επτά ύποπτοι για τη διαδήλωση και τα επεισόδια στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ»  που σημειώθηκαν την Κυριακή (18/7).

Νωρίτερα, μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης για τους επτά υπόπτους των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Κυριακή (18/7) στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ», επικράτησε στο Δικαστήριο.

Δύο από τους υπόπτους αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test με αποτέλεσμα η διαδικασία να καθυστερήσει.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και τη διαδικασία ταυτοποίησης ώστε να βρεθούν και άλλα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Υπενθυμίζουμε πως στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα ακόμη 7 φωτογραφίες προσώπων, με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους.

Δείτε ποιους ψάχνουν ΕΔΩ

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Οι τέσσερις από τους 7 υπόπτους που φέρονται να ενεπλάκησαν στα επεισόδια στον Δία αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν στην παραβίαση του διατάγματος του περί Λοιμοκάθαρσεως νόμου, στη διέγερση προς διάπραξη ποινικού αδικήματος, στην παράνομη συνάθροιση, στη συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, στην συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, σε οχλαγωγία, σε προξένηση βλάβης σε κτίρια και μηχανήματα, σε εμπρησμό, σε κακόβουλη βλάβη, σε κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και σε παράνομη είσοδο.

Οι υπόλοιποι τρεις, που φέρονται να ενεπλάκησαν στα επεισόδια στο Προεδρικό αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν στην παραβίαση του διατάγματος του περί Λοιμοκάθαρσεως νόμου, στη διέγερση προς διάπραξη ποινικού αδικήματος, στην παράνομη συνάθροιση, στη συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, στη συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και σε οχλαγωγία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X