ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξυλοφόρτωσαν τον 16χρονο ύποπτο για τον φόνο του Μιχαήλ

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Άγρια επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ο 16χρονος ύποπτος για τον φόνο του Χρίστου Μιχαήλ στην Λεμεσό στις 14 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν σε σπίτι στην Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα. Εναντίον των υπόπτων εξεδόθησαν εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελέστηκαν, ενώ φέρονται να παραδέχθηκαν την επίθεση κατά του 16χρονου, στην ανάκριση.

Ο ανήλικος ύποπτος για το φονικό, επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι έφερε ελαφρά τραύματα και έλαβε εξιτήριο.

Σημειώνουμε ότι στις 8 Φεβρουαρίου έληξε το τρίτο διάταγμα κράτησης των τριών αδελφών, από τους οποίους μόνο ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο 28χρονος και ο 19χρονος οδηγήθηκαν στις Κεντρικές Φυλακές, μέχρι την έναρξη της δίκης τους.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την μητέρα του να υπογράφει εγγύηση 200 χιλιάδων ευρώ από έναν ή δυο αξιόχρεους εγγυητές, ενώ παρέδωσε όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list της Αστυνομίας. Επιπρόσθετα, θα παρουσιάζεται δυο φορές την ημέρα σε αστυνομικό σταθμό, ενώ το δικαστήριο εξέδωσε και διάταγμα κατ` οίκον περιορισμού του, από τις 20:00 μέχρι τις 8:00.

Ο 44χρονος Χρίστος Μιχαήλ εντοπίστηκε τη Δευτέρα 14/1 μέσα στο αυτοκίνητό του στη θέση του οδηγού, σε χωράφι στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Το θύμα πριν να μεταβεί στην περιοχή του εγκλήματος, βρισκόταν σε καφενείο όπου και δέχθηκε τηλεφώνημα με τους παρευρισκόμενους να τον ακούνε να λέει «έρχομαι σε λίγο».

Η νεκροτομή επί της σορού του θύματος κατέδειξε ότι υπέστη ρήξη ζωτικών οργάνων, συνεπεία πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο.

Στις 16/01 η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων. Πρόκειται για τρία αδέρφια ηλικίας 28, 19 και 16 χρόνων, από την επαρχία Λεμεσού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X