ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξυλοδαρμός 30χρονου στη Λάρνακα - Του επιτέθηκαν πέντε άτομα

Τον κτύπησαν και τον λήστεψαν

Στη σύλληψη, ενός προσώπου, από την Ινδία, ηλικίας 29 χρόνων, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 30χρονος, επίσης, από την Ινδία, κατήγγειλε ότι γύρω στις 16.30 χθες, ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, πέντε πρόσωπα, ομοεθνείς του, τού επιτέθηκαν και τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του και του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ.

Ο 30χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκαύματα τριβής στο σώμα και εκδορές στο πρόσωπο και στα πόδια και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Αργότερα σήμερα ο συλληφθείς αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση