ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγία Νάπα: Για τα μάτια μιας γυναίκας έπαιξαν ξύλο στον «Μαζώ» (Vid)

Ψάχνει συγκεκριμένο πρόσωπο η Αστυνομία

Τα έκτροπα δεν λένε να κοπάσουν στην Αγία Νάπα, η οποία αποτελεί ίσως την περιοχή με την μεγαλύτερη προσέλκυση τουριστών, τόσο ντόπιων, όσο και ξένων, κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Του λόγου το αληθές αποδεικνύει βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο των ΜΜΕ και του διαδικτύου και δείχνει τον άγριο καβγά που έλαβε χώρα σε νυχτερινό μαγαζί του Δήμου, όπου φιλοξενείτο ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το βράδυ του Σαββάτου 10/08, κι ενώ ο γνωστός Ελλαδίτης καλλιτέχνης πραγματοποιούσε την εμφάνισή του, για τα μάτια μιας γυναίκας, τα αίματα άναψαν μεταξύ των θαμώνων, οι οποίοι επιδόθηκαν σε... αγώνα πυγμαχίας εντός του νυχτερινού κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας του περιστατικού, ο τραγουδιστής φυγαδεύτηκε από το μαγαζί και οδηγήθηκε στα καμαρίνια.

Όσον αφορά το περιστατικό, στην Αστυνομία καταγγέλθηκε από άτομο που βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, ότι δέχθηκε κτύπημα στο πρόσωπο από άλλον θαμώνα, ο οποίος καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Τα αίματα άναψαν μεταξύ των δύο, καθώς φέρονται να τσακώθηκαν για τα μάτια μιας γυναίκας. Ωστόσο, ο καβγάς δεν παρέμεινε ανάμεσά τους και εξαπλώθηκε μεταξύ πολλών θαμώνων του νυχτερινού κέντρου.

Η υπόθεση βρίσκεται υπό εξέταση με την Αστυνομία να ψάχνει και στα βίντεο από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ενώ, όπως προκύπτει από την ενημέρωσή μας, υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση στην διερεύνηση και αναζητείται ένα πρόσωπο. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, διερευνάται υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και το αδίκημα της συμπλοκής, δηλαδή του καβγά με την εμπλοκή πολλών ατόμων.

Παρακάτω το βίντεο όπως το μετέδωσε ο Alpha Κύπρου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X