ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χιόνια στο Τρόοδος - Σφοδρή χαλαζόπτωση στο Κελλάκι (pics, vid)

Επιστροφή στο χειμωνιάτικο σκηνικό

Δεν κράτησε για πολύ το ανοιξιάτικο σκηνικό αφού συμφώνα με εικόνες που φτάνουν κοντά μας ο χειμώνας επέστρεψε δριμύτερος. Στο Κελλάκι πριν από λίγο υπήρξε σφοδρή χαλαζόπτωση ενώ στην πλατεία του Τροόδους ξεκίνησε εδώ και λίγη ώρα η χιονόπτωση. 

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, το απόγευµα ο καιρός θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος, ενώ τοπικά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται θα σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους µηδέν βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, αρχικά, στις περισσότερες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Σταδιακά αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: Ανδρέας Σιακός - O Kairos Tis Kuprou

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: Kitasweather

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X