ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χιόνια, βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασταθής αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι αύριο το πρωί.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους -2 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αναμένονται αρχικά μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση