ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χιόνια αναμένονται στο Τρόοδος - Βροχές και καταιγίδες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις μεταμεσονύκτιες ώρες οι νεφώσεις σταδιακά θα αυξηθούν και αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα, στα δυτικά και τα βόρεια νότιοι ως νοτιοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός. Παγετός δυνατό να σχηματιστεί και σε άλλες ορεινές περιοχές.


Διέφυγε στο εξωτερικό ο Σήφης;


Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Την Κυριακή αρχικά περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά ενώ αργά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει λίγο πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Τη Δευτέρα αρχικά ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Σύντομα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X