ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε ο Διευθυντής της Τροχαίας: «Έχασα χρόνια από την ζωή μου» (Vid)

Οι δύο τραγωδίες, σε Λεμεσό και Λευκωσία, συγκλόνισαν τον Σπύρο Σπύρου

Αβάσταχτο το βάρος του χαμού των δύο νέων, 18 και 21 ετών, που έχασαν την ζωή τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα, σε Λεμεσό και Λευκωσία, αντίστοιχα, με διαφορά μόλις μιας ημέρας. Αυτό το συναίσθημα έβγαινε από τα χείλη του Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείο, Σπύρου Σπύρου, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 21χρονου στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου.


Νέο θανατηφόρο στην Λευκωσία: Νεκρός 21χρονος

Τραγωδία στη Λεμεσό - Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα του 18χρονου Μάριου


Ο κ. Σπύρου, ξέσπασε, εκφράζοντας την απόγνωσή του για το γεγονός ότι, παρά τις συνεχείς προσπάθειες διαφώτισης και ευαισθητοποίησης εκ μέρους της Αστυνομίας, οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους και την ζωή των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.


Ψηλά ενοίκια: Οι σκέψεις της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση του προβλήματος


Ο Διευθυντής της Τροχαίας αναρωτήθηκε τι θα έπρεπε να κάνει επιπλέον η Αστυνομία - ακόμα και ο ίδιος να βρισκόταν δίπλα στον κάθε οδηγό ή μοτοσικλετιστή - για να ευαισθητοποιηθούν και να προστατεύσει ο καθένας πρώτα την δική του ζωή.

Ο κ. Σπύρου, σε κάποιο σημείο των δηλώσεών του, είπε εμφατικά ότι έχασαν τον ύπνο τους και χρόνια από την ζωή τους, καθώς καλούνται συχνά σε τέτοιου είδους τραγωδίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X