ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 41χρονο για υπόθεση κλοπής 10.000 ευρώ

Τι εντόπισε η Αστυνομία

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 41χρονος για την υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 10.000 ευρώ.

Η Αστυνομία Πάφου εξετάζει υπόθεση κλοπής του χρηματικού ποσού των 10 χιλ. ευρώ εναντίον ιδιοκτήτη γραφείου πώλησης Αυτοκινήτων. Για την υπόθεση οι ανακριτικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη μεταπωλητή οχημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 58χρονος ελεύθερος επαγγελματίας κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι αγόρασε ένα αυτοκίνητο Μερσέντες πολυτελείας από μάνδρα οχημάτων στην Χλώρακα η οποία ανήκει σε 41χρονο.

Όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, είχαν συμφωνήσει να του καταβάλει με το μήνα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ μέχρι εξοφλήσεως του οχήματος και να του το μεταβιβάσει όταν θα του το εξοφλούσε.

Το αυτοκίνητο το είχε στην κατοχή του ο παραπονούμενος , ωστόσο από τον Δεκέμβρη μέχρι σήμερα δεν πλήρωσε καμία δόση παρά τις προτροπές του ιδιοκτήτη του Γραφείου πώλησης αυτοκινήτων.

Ο ιδιοκτήτης του Γραφείου πώλησης οχημάτων με τη χρήση αντικλειδιού απέσπασε το όχημα από τον 58χρονο .

Ωστόσο ο 58χρονος κατήγγειλε ότι μέσα στο όχημα του είχε ένα ρολόι αξίας επτά χιλιάδων ευρώ και το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ μετρητά.

Σε ένταλμα έρευνας που ακολούθησε, η Αστυνομία εντόπισε στο όχημα το ρολόι αλλά όχι το χρηματικό ποσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X