ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 29χρονο που καταζητείτο από το 2017

Ο 29χρονος καταζητούμενος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας 29χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απαίτησης χρημάτων με απειλές. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Απρίλιο 2017, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το βράδυ στις 10 Απριλίου, ενώ 35χρονος οδηγούσε το όχημα του στην Λεμεσό, τον ανέκοψαν τρία πρόσωπα, γνωστά στον ίδιο, του ζήτησαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Αφού ο 35χρονος αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματα, αυτοί επιτέθηκαν εναντίον του χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο, ενώ του έκλεψαν το κλειδί του οχήματός του, απαιτώντας να τους δώσει το ποσό των 500 ευρώ για να του το επιστρέψουν.

Ο 35χρονος κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν το ίδιο βράδυ στη σύλληψη δύο υπόπτων, ηλικίας 28 χρόνων, (Αστυνομικά Δελτία Αρ. 2 και Αρ. 5, ημερομηνίας 11/04/2017, σχετικά). Παράλληλα είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 26χρονου τότε καταζητούμενου, στοιχεία και φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Καταζητούμενο Πρόσωπο, ημερομηνίας 18/04/2017, σχετική).

Νωρίτερα σήμερα, ο 29χρονος καταζητούμενος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου και αφού συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του. Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομία και διέταξε τη διήμερη κράτησή του, για σκοπούς συνέχισης των αστυνομικών εξετάσεων που αφορούν στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X