ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάθηκαν στην θάλασσα της Κύπρου - Αναζητούνται μετά από ναυάγιο

Σώθηκαν οι 7, αγνοούνται ακόμη οι τρεις

Αγνοείται ακόμη, η τύχη τριών προσώπων, που επέβαιναν σε εμπορικό πλοίο που ναυάγησε ανοικτά της Πάφου, το 2008.

Όπως είχε ενημερώσει τότε η Αστυνομία, στις 11:25π.μ. της 14ης Δεκεμβρίου 2008, λήφθηκε πληροφορία ότι εμπορικό πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Αμέσως δραστηριοποιήθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ» όπου μετά από έρευνες εντόπισε μια πετρελαιοκηλίδα αλλά όχι το πλοίο.


Κύπρος: Πέπλο μυστηρίου...άνοιξε η γη και τους κατάπιε (pics)


Μετά τον εντοπισμό της πετρελαιοκηλίδας έσπευσε στην περιοχή και η Αστυνομική Άκατος «ΘΗΣΕΑΣ», όπου διεξήγαγε έρευνες για εντοπισμό τυχόν ναυαγών.

Στο εμπορικό πλοίο, βρισκόταν 10μελες πλήρωμα και έπλεε 115 ναυτικά μίλια νότια της Πάφου.

Με την έγκαιρη, ωστόσο, επέμβαση των μελών της Αεροπορικής Πτέρυγας της Αστυνομίας και της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός 7 εκ των 10 ατόμων που επέβαιναν του πλοίου. Οι 7 εντοπίστηκαν σε σωστική λέμβο.

Οι τρεις ναυαγοί που δεν εντοπίστηκαν ποτέ:

  1. Ο AHMED ABD EL RASSOL GADE από την Αίγυπτο, γεννήθηκε στις 25/8/87, αγνοείται από τις 14/12/2008 μετά που ναυάγησε το πλοίο που επέβαινε μαζί με άλλα άτομα στη θαλάσσια περιοχή 115 ναυτικά μίλια νότια της Πάφου. Παρακαλείται, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.
  2. Ο AHMED ABD ELAZIZ MOHAMED από την Αίγυπτο, γεννήθηκε στις 11/2/1949, αγνοείται από τις 14/12/2008 μετά που ναυάγησε το πλοίο που επέβαινε μαζί με άλλα άτομα στη θαλάσσια περιοχή 115 ναυτικά μίλια νότια της Πάφου. Παρακαλείται, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.
  3. Ο MOHAMED KHALIL IBRAHIM EL MAHDI από την Αίγυπτο, γεννήθηκε στις 25/8/1929, αγνοείται από τις 14/12/2008 μετά που ναυάγησε το πλοίο που επέβαινε μαζί με άλλα άτομα στη θαλάσσια περιοχή 115 ναυτικά μίλια νότια της Πάφου. Παρακαλείται, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X