ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαρτοπόλεμος» Τσουρούλη με Κωνσταντίνου και στη μέση η… Γιολίτη!

Αιχμές του γνωστού δημοσιογράφου στον εκτελεστικό διευθυντή του «ΔΙΑ»

24news team

Μια στοχευμένη, όπως φαίνεται, ανάρτηση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθου Τσουρούλη, έδωσε το «έναυσμα» για δημόσια συζήτηση μεταξύ αυτού και του Κώστα Κωνσταντίνου, δημοσιογράφου της εφημερίδας «Πολίτης» στο Twitter.

Τα δύο δημόσια πρόσωπα και συνάδελφοι, αφήνουν αιχμές ο ένας για το πρόσωπο του άλλου.

Αρχικά, ο Χρύσανθος Τσουρούλης, ανάρτησε πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Πολίτης» και σχολιάζοντας το γεγονός ότι απουσιάζουν από αυτά η καταγγελία εναντίον πολιτικού προσώπου και της εκκλησίας για σεξουαλική παρενόχληση αφήνοντας υπονοούμενα για τους λόγους που συνέβη αυτό.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου από πλευράς του, χρησιμοποιώντας δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sigmalive» απάντησε στον κ. Τσουρούλη ότι: «Στην προσπάθεια του να ασχοληθεί η κοινή γνώμη με οτιδήποτε άλλο πλην των ΓιολίτηGate, το Sigma θα βάλει λογικά αύριο είδηση ότι Μητροπολίτες κλειδώθηκαν μαζί σε WC στην Ιερά Σύνοδο #ΠόσοΠιοΚάτω».

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος του «Πολίτη» ενέπλεξε στην συζήτηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας του εξηγήσεις για διαρροή, όπως ισχυρίζεται, στοιχείων από την Αστυνομία, προς το κανάλι που διευθύνει ο Χρύσανθος Τσουρούλης, αφήνοντας αιχμές για την εμπλοκή της υπουργού Δικαιοσύνης σε αυτά, λόγω της σχέσης της με τον εκτελεστικό διευθυντή του «ΔΙΑ».

«Πρόεδρε @AnastasiadesCY είναι δυνατόν να διαρρέουν έτσι απλά στοιχεία και καταγγελίες από τις Αρχές προς το κανάλι του φίλου της αρμόδιας υπουργού @emilyyiolitis και η Κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα; Τι είναι επιτέλους το κράτος και οι φάκελοί του για να παίζει ο καθένας; (!)» ανέφερε.

Ως προς απάντηση, ο Χρύσανθος Τσουρούλης ανάρτησε έγγραφο από την Αστυνομία, με το οποίο καλείται ο όμιλος να παραδώσει οπτικοακουστικό υλικό από εκπομπή του καναλιού, για υπόθεση που αποκαλύφθηκε από το ΣΙΓΜΑ και διερευνάται.

«Δεν άκουσε ποτέ το "σπεύδε βραδέως". Ούτε και έδωσε σημασία στο ψεσινό ρεπορτάζ του @SigmaTV. Είναι τόσο μεγάλη η εμμονή του που κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε βέβαια και η τελευταία» σημείωσε στην ανάρτησή του.

Η δημόσια συζήτηση των δύο προσώπων συνεχίστηκε. Ο Κώστας Κωνσταντίνου, απαντώντας στην νέα ανάρτηση του Χρύσανθου Τσουρούλη, σημείωσε: «Αγαπητέ @AnastasiadesCY. Εδώ ο @tsouroullis επιβεβαιώνει ότι η πληροφορία διέρρευσε από τη @emilyyiolitis διότι στην εκπομπή δεν έγινε καμία αναφορά σε Μητροπολίτη. Είχε γίνει μόνο καταγγελία προ ημερών στην υπουργό από την παθούσα. Πώς το γνώριζε ο φίλος της; Πού ζούμε;»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X