ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στον αυτοκινητοδρομο - Καραμπόλα 8 οχημάτων

Oι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Κυκλοφοριακή συμφόρηση έχει προκαλέσει καραμπόλα οκτώ αυτοκινήτων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας Αρχηγείου και της Τροχαίας Λεμεσού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, η καραμπόλα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Σάββα, στον Ύψωνα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέντε οχήματα ενεπλάκησαν αρχικά στο τροχαίο, ενώ ακολούθησαν άλλα τρία οχήματα που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν έχουν αναφερθεί, μέχρι στιγμής, οποιοιδήποτε σοβαροί τραυματισμοί.

Λόγω της καραμπόλα υπάρχει μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, ενώ όπως είπε ο κ.Μιχαήλ, «μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου και της Τροχαίας Λεμεσού βρίσκονται στο σημείο, ώστε να γίνει το συντομότερο μετακίνηση των οχημάτων που εμπλέκονται και να διοχετευθεί η τροχαία κίνηση».

Οι οδηγοί που διακινούνται στο σημείο του αυτοκινητόδρομου καλούνται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X