ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στην Λεμεσό: Ανέβλυζε η... άσφαλτος! (Vid)

Ένα «σιντριβάνι» και δρόμοι-ποτάμια

Καταρρακτώδεις βροχές επηρεάζουν, από τα ξημερώματα της Τετάρτης, διάφορες περιοχές της Κύπρου, με τις Πάφο και Λεμεσό να έχουν την τιμητική τους, όπως φαίνεται. Η βροχή συμβάλλει στην μεγάλη εισροή νερού στα φράγματά μας, τα οποία έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν, τον τελευταίο έναν και πλέον μήνα, αλλά προκαλεί και αρκετά προβλήματα στις πόλεις, όπου οι λεωφόροι μετατρέπονται σε ποτάμια, στην κυριολεξία. Εκτός από τα ποτάμια, όμως, ξεφύτρωσε κι ένα συντριβάνι...


Προσοχή! Αυτούς ψάχνει η αστυνομία (pic)


Οι εικόνες που βλέπουμε στο βίντεο πιο κάτω, δεν είναι συνηθισμένες για την Κύπρο, αλλά, ναι... το νερό δημιούργησε ένα συντριβάνι καταμεσής του δρόμου, ενώ η στάθμη του ήταν αρκετά ψηλή, ώστε τα μικρότερα οχήματα να δυσκολεύονται να κινηθούν:

Σε άλλες περιπτώσεις, το νερό έρεε ορμητικό σε σημεία του οδικού δικτύου της πόλης και επαρχίας, όπως φαίνεται στα πιο κάτω βίντεο.

Αυτό το θέαμα απαθανάτισε πολίτης στον Κάψαλο:

Ακόμα ένα βίντεο που λήφθηκε από πολίτη, κατά την διάρκεια εκδήλωσης καταιγίδας με χαλάζι. Δείτε πώς το νερό κυλάει στον δρόμο:

Βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος και κλειστοί δρόμοι

Λόγω των καιρικών συνθηκών η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:

Κλειστοί δρόμοι [Λόγω βαριάς χιονόπτωσης]
Καρβουνά – Τροόδους
Προδρόμου - Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους
Πλατρών – Τροοδιτίσσης - Τροόδους
Λόγω υπερχείλισης έχει κλείσει το Γεφύρι του Τζιελεφού, έδαφος Αγίου Νικολάου στην Επαρχία Πάφου. 

Δρόμοι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες

Κακοπετριάς – Καρβουνά
Pinewood - Πεδουλά 

Στην περιοχή Τροόδους παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών. Λόγω των βροχοπτώσεων σε πολλές περιοχές το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X