ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός με Αννίτα και Χρίστου - «Δεν χρωστάω σε κανένα...»

Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση

24news team

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στην πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου και στον πρόεδρο του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου με τον δεύτερο να διαμαρτύρεται για τους χρόνους.

«Είναι η πολλοστή φορά που τους το επιτρέπετε και μάλιστα με χαρακτηρισμούς. Ελπίζω εάν θέλετε να εφαρμοστούν οι κανονισμοί της Βουλής να εφαρμοστούν για όλους και όχι επιλεκτικά. Εάν δεν αρέσουν σε κάποιους οι τοποθετήσεις οποιουδήποτε βουλευτή έχουν το δικαίωμα είτε να περάσουν έξω είτε να διαμαρτυρηθούν αργότερα. Επομένως ζητούμε το αυτονόητο. Ότι ισχύει για όλους να εφαρμόζεται, και όχι να γίνεται εξαίρεση όταν το ζητούν οι βουλευτές του ΑΚΕΛ», τοποθετήθηκε αρχικά ο κος. Χρίστου προς την πρόεδρο της Βουλής.

«Αυτό που λέτε είναι προσβλητικό γιατί αφήνει νύξη στην Πρόεδρο της Βουλής ότι λειτουργεί με οποιοδήποτε μεροληπτικό τρόπο έναντι οποιουδήποτε», ήταν η απάντηση της κας. Δημητρίου. 

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ παίρνει εκ νέου τον λόγο: «Εγώ δεν μασώ τα λόγια μου, ούτε κρύβομαι πίσω από προφάσεις, σε εσάς ήταν η επίθεση. Είναι ξεκάθαρο. Είναι πολύ σαφής και για να κάθεστε σε αυτή την έδρα το ΕΛΑΜ σας έχει στηρίξει και οφείλετε κάποια στιγμή όπως απαιτείτε σεβασμό να παρέχετε και εσείς τον ανάλογο σεβασμό». 

Η κα. Δημητρίου σε έντονο ύφος απάντησε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη αλλά σας διαβεβαιώ πως δεν χρωστάω τίποτα σε κανένα».

 

@oi_kafroi Χρίστου VS Αννίτα (0-1) #cyprus #politics #cypruspolitics #viral #cyprustiktok #parliament πρωτότυπος ήχος - oi_kafroi
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X