ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός και στα κατεχόμενα από την κακοκαιρία

Πλημμύρες σε υποστατικά, σε σπίτια αλλά και διαμερίσματα

Σπίτια πλημμύρισαν στην κατεχόμενη Λευκωσία λόγω της ξαφνικής καταιγίδας τις μεσημεριανές ώρες.

Όπως μεταδίδεται από τ/κ ιστοσελίδες, σε συγκεκριμένες περιοχές της Λευκωσίας η μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε προκάλεσε πλημμύρες σε υποστατικά, σε σπίτια αλλά και διαμερίσματα. Επηρεάστηκε και η ορατότητα με αποτέλεσμα, όπως επίσης μεταδίδεται, να προκληθεί καραμπόλα σύγκρουσης αυτοκινήτων στην Μια Μηλιά. Ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.

Εξάλλου σύμφωνα με «αστυνομική» ανακοίνωση, λόγω των καιρικών συνθηκών μια ψαρόβαρκα με 4 άτομα αναποδογυρίστηκε ανοικτά της Λαπήθου με αποτέλεσμα ένα άτομο να τραυματιστεί σοβαρά. Η βάρκα βρισκόταν 100 μέτρα μακριά από την ακτή όταν λόγω ξαφνικών κυμάτων η βάρκα αναποδογύρισε. Οι 4 διασώθηκαν με την βοήθεια και άλλων ψαρόβαρκων που βρισκόταν κοντά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Στο μεταξύ, άλλη «αστυνομική» ανακοίνωση αναφέρει ότι δύο άτομα συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Λουρουτζίνας επειδή προσπάθησαν να μεταφέρουν δύο άντρες ηλικίας 23 και 27 ετών στις ελεύθερες περιοχές. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η σύλληψη έγινε στις 9.10 χθες. Όπως διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες άνδρες 24 και 32 ετών, είχαν πάρει χρήματα για να μεταφέρουν τους δύο μέσω της Λουρουτζίνας στην ε/κ πλευρά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση