ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τεράστιος υδροστρόβιλος στην Κερύνεια (Vid)

Έντονα καιρικά φαινόμενα με σφοδρές χαλαζοπτώσεις σε ελεύθερες και κατεχόμενες περιοχές

Έντονη χαλαζόπτωση παρατηρήθηκ το μεσημέρι της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού στην περιοχή της Χοιροκοιτίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω της χαλαζόπτωσης τα αυτοκίνητα είχαν αποκλειστεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο στις περιοχές Σκαρίνου και Λευκάρων, συνεχίζεται, πλέον, κανονικά.

Ωστόσο, λόγω της χαλαζόπτωσης και βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί στον αυτοκινητόδρομο, ιδιαίτερα στο ύψος των περιοχών Σκαρίνου, Κοφίνου και Κακορατζιάς, προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, αφού το οδόστρωμα εξακολουθεί να είναι βρεγμένο και ενδεχομένως ολισθηρό.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου, εξαιτίας της έντονης χαλαζόπτωσης, η οποία είχε σημειωθεί στον αυτοκινητόδρο, συγκεκριμένα στο ύψος της Σκαρίνου, καθώς και στον δρόμο Σκαρίνου - Λευκάρων, το οδόστρωμα είχε καταστεί επικίνδυνα ολισθηρό, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά η τροχαία κυκλοφορία.

Χαμός και στα Λεύκαρα

Παρόμοιο καιρικό σκηνικό, φαίνεται ότι επικρατούσε στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, καθώς το παρακάτω βίντεο δείχνει ότι έντονες χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν και στην κοινότητα των Λευκάρων:

Έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρούνται και στις κατεχόμενες περιοχές. Συγκεκριμένα, στην επαρχία της Κερύνειας έχει σημειωθεί έντονη χαλαζόπτωση, ωστόσο εντύπωση προκαλεί η δημιουργία μεγάλου υδροστρόβιλου στην θαλάσσια περιοχή.

Το εντυπωσιακό φαινόμενο κινήθηκε αρχικά στην ακτή, ενώ διαλύθηκε μόλις άγγιξε την στεριά.

Πηγή: Η Καθημερινή, 24News

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X