ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλασμός» στην Πάφο - Σφοδρή χαλαζόπτωση (vid)

Περιοχές χωρίς ρεύμα - Πίνακας

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην ορεινή Πάφο προκαλώντας προβλήματα τόσο σε αρκετά οδικά δίκτυα όσο και στην ηλεκτροδότηση.

Οδικό δίκτυο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω χαλαζόπτωσης και χιονόνερου που σημειώνεται στις περιοχές Παναγιάς και Κύκκου γύρω στις 3.30 το απόγευμα σήμερα Κυριακή, ο δρόμος Παναγιάς – Κύκκου είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.


Οδηγοί Προσοχή! Κλειστοί και επικίνδυνοι δρόμοι - Έντονα καιρικά φαινόμενα (vid)


Χαλαζόπτωση σημειώνεται και σε περιοχές της επαρχίας Πάφου. Ο δρόμος από Γιόλου προς Στρουμπί, λόγω της χαλαζόπτωσης, έχει καταστεί ολισθηρός.

Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, έχοντας αναμμένα τα φώτα πορείας ή φώτα ομίχλης των οχημάτων τους.

Εξάλλου, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι και την έξοδο Αυδήμου, το οποίο ήταν κλειστό λόγω οδικών έργων που διεξάγονταν μετά την κατολίσθηση όγκων χώματος και πετρών, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση 

Αρκετές περιοχές ένεκα της κακοκαιρίας είναι χωρίς ρεύμα με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου να καταβάλλει προσπάθεια για την συντομότερη επιδιόρθωση των προβλημάτων.


«Ήρθε το τέλος μας»


 Το κοινό παρακαλείται να έχει υπομονή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση