ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλασμός» - Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και παγετός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως κοντά στα παράλια και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό - Στην εντατική γυναίκα


Αύριο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και σταδιακά στα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης αλλά στα δυτικά γενικά κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Σοβαρή καταγγελία: Ξυλοδαρμός μαθητή και καθηγητών


Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και στα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης αλλά στα δυτικά και τα βόρεια κυματώδης.

Την Πέμπτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι. Ο καιρός θα βελτιωθεί από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα παρατηρούνται, κατά διαστήματα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και λίγα χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 51 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X