ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν και τέταρτο μαθητή για τις φάρσες στο Λύκειο της Λεμεσού

Οι εξετάσεις συνεχίζονται

Στη σύλληψη 16χρονου μαθητή προχώρησε σήμερα, Σάββατο (13/4), η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κοινής οχληρίας και απειλητικών τηλεφωνημάτων.

Νωρίτερα:

Στη σύλληψη δύο 17χρονων και ενός 16χρονου προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, σε σχέση με το τηλεφώνημα-φάρσα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην Α` Τεχνική Σχολή Λεμεσού, την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών προσώπων, ότι ενέχονται στο απειλητικό τηλεφώνημα που έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται έξω από την Α` Τεχνική Σχολή, στις 8 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως, μετά το τηλεφώνημα, εκκενώθηκε το σχολείο και μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους, με τη συνδρομή ανιχνευτικών σκύλων, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το ύποπτο.

Ανακρινόμενοι οι τρεις νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, φέρεται να παραδέχτηκαν τη διάπραξη των αδικημάτων της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κοινής οχληρίας και απειλητικών τηλεφωνημάτων.

Αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X