ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν 42χρονο καταζητούμενο για την μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων

Χειροπέδες και σε 34χρονο

Συνελήφθηκε χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, 42χρονος που καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, μετά και τον εντοπισμό, στις 28 Απριλίου, μεγάλης ποσότητας κοσμημάτων, ρολογιών, ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων αντικειμένων που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία. Αργότερα χθες, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν και στη σύλληψη 34χρονου, εναντίον του οποίου επίσης προέκυψε μαρτυρία για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 42χρονου είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, την περασμένη Πέμπτη, 30 Απριλίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Φωτογραφίες των αντικειμένων που ανευρέθηκαν επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, για σκοπούς αναγνώρισης από τους ιδιοκτήτες τους. Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021.

Τα κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας σε διαμέρισμα όπου διαμένει ο 42χρονος, στην Πάφο. Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας, την περασμένη Τρίτη, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 32 και 23 ετών, οι οποίες εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα.

Τα μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν στο διαμέρισμα παραβιάζοντας την είσοδό του, αφού οι δύο γυναίκες δεν άνοιγαν την πόρτα. Μετά την είσοδο των αστυνομικών στο διαμέρισμα, η 32χρονη φέρεται να προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι δύο τσάντες, όμως αποτράπηκε από μέλος της Αστυνομίας. Στις δύο τσάντες εντοπίστηκε στη συνέχεια ο μεγάλος αριθμός ρολογιών, κοσμημάτων, κινητών τηλεφώνων, φωτογραφικών μηχανών και άλλων αντικειμένων.

Οι 32χρονη και 23χρονη τελούν υπό εξαήμερη κράτηση βάσει διαταγμάτων που εξέδωσε την επομένη της σύλληψής τους μέρα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεση.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση