ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο στην Λάρνακα: Με κατάγματα το 3χρονο αγοράκι

Μεθυσμένος οδηγός έστειλε μητέρα και το παιδί της στο νοσοκομείο

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε δυστύχημα στο δρόμο Λιβαδιών - Κελλιών στη Λάρνακα, με τραυματίες μητέρα και το τρίχρονο αγοράκι της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16.30 χθες το απόγευμα ενώ αλλοδαπός 33 χρόνων κάτοικος Αραδίππου οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην Οδό Ανδρέα Σουρουκλή στα Λιβάδια, με κατεύθυνση από τα Κελιά προς Λιβάδια, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε γυναίκα από την Πύλα, η οποία κατευθυνόταν από τα Λιβάδια προς τα Κελιά.


Ρεβεγιόν με έντονα καιρικά φαινόμενα απόψε


Στο αυτοκίνητο, σε παιδικό κάθισμα, βρισκόταν ο μικρός γιος της γυναίκας, ηλικίας 3 χρόνων.

Από την τροχαία σύγκρουση τα τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.


Κουκουλοφόροι κτύπησαν και λήστεψαν ντελιβερά


Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος φέρει κάταγμα δεξιάς κνήμης και μηρού, η μητέρα του έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα δεξιάς κνήμης, ενώ ο 33χρονος έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι τρεις τραυματίες κρατήθηκαν στο Νοσοκομείο για περίθαλψη.

Από την σύγκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές.

Σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε η γυναίκα η ένδειξη ήταν μηδενική ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 33χρονο η ένδειξη ήταν 121 μικρογραμμάρια αντί 22 που είναι το όριο.


Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 18χρονου


Σε τελικό έλεγχο που του έγινε δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 33χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X