ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο με νταλίκα - Αποκατάσταση της κυκλοφορίας (Pics)

Έκλεισαν δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, οι οποίες ήταν κλειστές λόγω τροχαίου, έχουν τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Νωρίτερα: 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα, με κατεύθυνση την Λευκωσία.

Στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, φαίνεται μια νταλίκα να έχει ακινητοποιηθεί μετά από σύγκρουση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την λωρίδα ασφαλείας, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό περιστατικό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι έχουν κλείσει προσωρινά οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος Αγίου Τύχωνα, στην Λεμεσό, λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη λίγο μετά τις 1.00μ.μ., σήμερα Παρασκευή, 29 Μαρτίου, όταν φορτηγό όχημα προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα ασφαλείας και ακινητοποιήθηκε στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. 

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχής βοήθειας στο κοινό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X