ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα μας... κάψει! Αφόρητη η ζέστη - Κίτρινη προειδοποίηση

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας, το τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 41 βαθμούς. Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Η πρόγνωση του καιρού

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Το απόγευµα στα νοτιοδυτικά θα πνέουν παροδικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος και θερµός. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X