ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρεις αδελφές εγκαινιάζουν τον πανέμορφο πολυχώρο τους!

Σόνια, Γιάννα και Ελένη Χατζηβασίλη ανοίγουν και επισήμως τις πόρτες του χώρου των δημιουργιών τους

24news team

Τρεις αδελφές, οι Σόνια, Γιάννα και Ελένη Χατζηβασίλη, έχουν εδώ και λίγο καιρό τον δικό τους χώρο για να δημιουργούν με σκοπό να αξιοποιήσουν ακόμη καλύτερα το πλούσιο καλλιτεχνικό ταλέντο τους. Ένας πολυχώρος ο οποίος ανοίγει επισήμως τις… πόρτες του την ερχόμενη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ένα παλιό ισόγειο καταστήματος του οποίου ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος μετατράπηκε σε έναν… πολυχώρο τέχνης και δημιουργίας και στο οποίο φιλοξενούνται τα εξής: Ένας εκθεσιακός χώρος, χώρος υποδοχής και αναμονής, χώρος περιποίησης μαλλιών και εργαστηριακοί χώροι τέχνης και φωτογραφίας. Το «Hair Strokes» (κομμωτήριο), τον εργαστηριακό, εκθεσιακό χώρο και χώρο τέχνης για μικρούς και μεγάλους «ArtStrokes» και το εργαστήριο φωτογραφίας κι όχι μόνο «El Storio».

Περνώντας και μόνο απ’ έξω, είναι αδύνατο να μην κοντοσταθεί κανείς για να θαυμάσει το περιεχόμενό του και εξίσου δύσκολο είναι να αντισταθεί ώστε να εισέλθει εντός του χώρου. Βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού και προσφέρει ευχάριστο περιβάλλον για τους πελάτες, τους μαθητές και γενικώς τους επισκέπτες.

Όσον αφορά στις αδελφές Χατζηβασίλη, πρόκειται για τρεις διαφορετικές προσωπικότητες όσον αφορά στο ταλέντο τους κι η κάθε μία με την προσωπική σφραγίδα της συνέβαλε στην υλοποίηση της δημιουργίας του χώρου που διήρκησε για τρείς μήνες, λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο περίπου και λόγω πανδημίας τα εγκαίνια θα τελεστούν φέτος.

*Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15.10.2021,η ώρα 19:30 με επίτιμο καλεσμένο και ομιλητή τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού, Νεόφυτο Χαραλαμπίδη.

Σχεδιαστική Ομάδα: Αντώνης Στυλιανού (αρχιτέκτονας) & Σωτήρης Γιαννακού (σχεδιαστής εσωτερικού χώρου).

Φωτογραφίες: Ελένη Χατζηβασίλη & Αντρέα Αυγουστή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Οδός: Καρατζάς 42, Λεμεσός

Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 13:00 & 16:00 - 20:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 25-260030

*Κατά την προσέλευση εντός του χώρου απαιτείται η προσκόμιση safe pass.

Κλικ εδώ για όσους επιθυμούν να εκδληλώσουν ενδιαφέρον μέσω Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση