ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον βρήκαν νεκρό τα παιδιά του στο χωράφι - Ποια η αιτία θανάτου

Για ώρες τον περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου στην κοινότητα του Μένοικου, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου εντοπίστηκε νεκρός 67χρονος.

Σε έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του 67χρονου σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Η υπόθεση

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της έλαβαν μήνυμα σε χωράφι της κοινότητας εντοπίστηκε νεκρός άντρας, ενώ στην σκηνή βρισκόταν και ασθενοφόρο. Βάσει των γεγονότων, ο άτυχος 67χρονος είχε μεταβεί κατά την διάρκεια της ημέρας στο χωράφι του για γεωργικές εργασίες, ωστόσο η παρατεταμένη αργοπορία του να επιστρέψει σπίτι, προκάλεσε την ανησυχία της οικογένειάς του.

Έτσι, μετά από αναζήτηση, γύρω στις 21:20 το βράδυ, ο γιος και η κόρη του τον εντόπισαν αναίσθητο δίπλα από το χειροκίνητο γεωργικό του μηχάνημα. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Όπως ανέφεραν οι οικείοι του, δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις εξετάσεις, δεν διαπιστώθηκαν εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνιδίου/αφύσικου θανάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X