ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία - Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που ξεψύχησε στην Πάφο

Πήρε εξιτήριο και πέθανε λίγες ώρες αργότερα

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου διερευνά η Αστυνομία Πάφου με τον θάνατο 48χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών στην Πάφο ενώ η Διεύθυνση του ΓΝ Πάφου κατέχει όλα τα στοιχεία του ιστορικού του περιστατικού .

Σημειώνεται πως από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 48χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.


Σοβαρή καταγγελία εναντίον ΜΜΑΔιτη


Ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου Σπύρος Γεωργίου σε δηλώσεις του ανέφερε πως για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημέρωσε τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Περιφέρειας Διεύθυνσης Λεμεσού - Πάφου.

Πρόσθεσε μάλιστα πως αναμένει οδηγίες για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού, αν αυτό κριθεί αναγκαίο .

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου είπε πως σε περίπτωση που διαταχθεί έρευνα από το Υπουργείο Υγείας όλα τα στοιχεία του ιστορικού της 48χρονης μετά την μεταφορά της στο ΓΝ Πάφου έχουν διαφυλαχτεί.


16,5 kg κοκαΐνης: Αυτή είναι η τιμή της ποσότητας-μαμούθ


Στο μεταξύ το ενδεχόμενο της ιατρικής αμέλειας λόγω του θανάτου της Αλίνας Λοίζου ηλικίας 48 ετών , μητέρα δύο ανήλικων αναμένεται να διερευνήσει η οικογένεια της θανούσας , σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας .

Ο κ. Τσιαπαλής ανέφερε ότι από πλευράς οικογένειας έχει ανατεθεί στον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό να την αντιπροσωπεύσει στην νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της αλλά και στην διαδικασία που θα ακολουθήσει για την έκδοση ενός πορίσματος ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X