ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασμα Τράγκολα: «Δεν επέτρεψα ποτέ και σε κανένα την αμαύρωση του ονόματός μου»

Αποσύρει την υποψηφιότητά του λόγω «ανελέητου πολέμου»

Στην απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την Δημαρχία της Αμμοχώστου προχώρησε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ανακοινώνοντας την απόφασή του με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κος Τράγκολας κάνει λόγο για ανελέητο πόλεμο εις βάρος του, από την πρώτη στιγμή της γνωστοποίησης της πρόθεσής του για συμμετοχή στις εκλογές για τον νέο Δήμαρχο της κατεχόμενης πόλης.

Αυτούσια η ανάρτησή του: 

«Προ ημερών και μετά τον αδόκητο θάνατο του αείμνηστου Δημάρχου Αμμοχώστου, Αλέξη Γαλανού, εξέφρασα την επιθυμία να διεκδικήσω μέσω εκλογών, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, την κενωθείσα θέση της Δημαρχίας Αμμοχώστου.

Η Αμμοχωστος αποτελει αναποσπαστο κομματι της ζωης μου και φαρο της υπαρξης μου, παντοτε με αθεραπευτη την επιθυμια για επιστροφη.
Αυτην μου την επιθυμια εξεφρασα, ωστε να εξεταστει το ενδεχομενο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ υποψηφιοτητας μου. Απο την επομενη ημερα διερρευσε , καθολου τυχαια, το ονομα μου στα ΜΜΕ, ως ΠΡΟΤΑΣΗ κοινης αποδοχης υποψηφιου και δεν διερωτουμαι στο που αποσκοπουσε, αφου στην συνεχεια αρχισαν ποικιλες αντιδρασεις και ενας ανελεητος πολεμος σχολιων και οχι μονο, τοσο σε προσωπικο οσο και οικογενειακο επιπεδο σε μια προσπαθεια καποιων κυκλων να αλλοιωσουν την προσωπικοτητα μου, την εικονα που εχω στην κοινωνια των πολιτων και ειδικοτερα το ηθος και την αξιοπρεπεια μου. Δεν επετρεψα ποτε και σε κανενα την αμαυρωση ή τον πολιτικο χρωματισμο του ονοματος μου κατα την διαρκεια της 40χρονης πορειας μου στην Πυροσβεστικη μεσω της οποιας με αυταπαρνηση υπηρετησα την πατριδα μου και τον πολιτη. Ως εκ των πιο πανω ανακοινωνω οτι μετα τα οσα προηγηθηκαν ΑΠΟΣΥΡΩ το ενδιαφερον μου να θεσω υποψηφιοτητα , γιατί η προσωπική και οικογενειακή γαλήνη, η αξιοπρέπεια και το ήθος μου ως υπέρτατα αγαθά, δεν το επιτρέπουν.

Απολογούμαι δημόσια για αυτή μου την απόφαση, προς όλους όσους πίστεψαν στο πρόσωπό μου οτι θα μπορούσα πρώτιστα να ενώσω τις Βαρωσιώτικες δυνάμεις ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας για την επιστροφή της αγαπημένης μας πόλης.

Ανεξάρτητα αυτής της εξέλιξης θέτω τον εαυτό μου, ως απλός στρατιώτης στην υπηρεσία της πόλης που με γέννησε, γιατί η ελπίδα για επιστροφή θα πρέπει να διατηρηθεί άσβεστη και ο αγώνας μεχρι τέλους».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X