ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους τσάκωσε επ' αυτοφώρω αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

Έσπασαν το γυαλί της πόρτας του οδηγού και άρχισαν να μαζεύουν αντικείμενα

Μέλος της Αστυνομίας, το οποίο βρισκόταν εκτός καθήκοντος, αντιλήφθηκε χθες το μεσημέρι σε χώρο στάθμευσης στην Πάφο, αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα και κινείτο ύποπτα στην περιοχή.

Το μέλος της Αστυνομίας, έθεσε υπό παρακολούθηση το εν λόγω όχημα, το οποίο αφού κινήθηκε σε μικρή απόσταση, στάθμευσε δίπλα από όχημα ενοικιάσεως.

Στη συνέχεια, τα δύο πρόσωπα αφού εξήλθαν του οχήματος, έσπασαν το γυαλί της πόρτας του οδηγού του οχήματος ενοικιάσεως και άρχισαν να παίρνουν διάφορα αντικείμενα και να τα τοποθετούν στο αυτοκίνητό τους.

Στη συνέχεια, τα πιο πάνω πρόσωπα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και εκκίνησαν για να εξέλθουν του χώρου στάθμευσης. Αμέσως το μέλος της Αστυνομίας, με τη συνδρομή περιπολικού που έφθασε στην περιοχή, ανέκοψαν το εν λόγω όχημα.

Αμέσως μετά την ανακοπή, ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 48χρονο και 29χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.
Επίσης, χθες προσήλθαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, τρία πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένης της πιο πάνω υπόθεσης), τα οποία κατάγγειλαν κακόβουλη ζημιά και κλοπή περιουσίας από τα αυτοκίνητά τους.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις,

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X